čtvrtek 20. července 2017

První cíl dosažen!!!

První cíl dosažen!!!


Je to už několik dní, co jsme dosáhli 1. cíle s projektem Jaro v Klokánku!
Díky spolupráci Andromedy (se kterou spolupracujeme, a staly jsme se součástí jejího týmu) spolu s Pixman, vznikl projekt Jaro s Klokánkem. Díky dětským obrázkům, které děti nakreslily ve virtuální realitě (VR), jsme mohli začít vybírat peníze na portálu Hithit, kde se nám podařilo vybrat a dosáhnout cíle 50 000 Kč na opravu střechy.
Sbírka trvala 30 dní, kdy jste mohli přispět libovolnou částkou. Mohli jste si vybrat, co od nás obdržíte za dárek. Byly tam jak kartičky na prohlédnutí obrázku ve VR, ale také zakoupení jednoho obrázku z VR, obrázky a pozdravy od dětí, placky, trička s logem projektu Jaro s Klokánkem nebo piknik s vílami. Po celou dobu 30 dnů jsme se snažily co nejvíce sbírku propagovat, jak na našem Instagramu, který s holkami vedeme, tak i na facebookových stránkách.
Pro nás tato sbírka znamenala hodně, přece jenom jsme se potkávali s dětmi každý čtvrtek v místnosti, kde zrovna byla střecha špatná a zatékalo tam. Pro nás by to znamenalo zrušení čtvrtků v Klokánku během zimy a deštivých dnů.
Speciálně pro mě to bylo velmi emoční,  koukala jsem se každý den, kolik nám zbývá do konce, kdo přispěl nově atp… Moje rodina to prožívala  se mnou, takže každodenní přemlouvání rodičů, aby přispěli znovu a znovu, unavovalo jak mě, mé rodiče, ale i jejich bankovní konto.
Popravdě jsem si myslela, že vybereme částku rychleji a ne 3 dny před koncem sbírky. Kdyby každý z nás jednou vypustil ze svého dne předraženou kávu ze Starbucks, o kterou si stejně jen spálíte jazyk, tak bychom vybrali částku rychleji, ale i tak číslo částky bychom posunuli jinam.
Já osobně přispěla také, ale bohužel má částka příspěvku se hýbala trochu níže. Přece jenom mé finanční prostředky jsou omezené. Myslím, že mým přemlouváním, ať někdo přispěje, jsem musela být dosti otravná, ale děkuji osobně vám všem, kteří jste přispěli. Děkuji panu Kaniovi, který přispěl velkou částkou, ale i všem ostatním, protože i těch 50 KORUN POMŮŽE.
Ale mé otravné a urputné přemlouvání stálo za to, nedokážu si totiž představit, že bychom se s dětmi neměli kde scházet, a že by děti přišly o všechen program vevnitř.
Děkuji ještě jednou  za sebe,  i za náš tým, i za děti z Klokánku, za projekt Jaro s klokánkem, ale i za vás všechny, kteří jste přispěli. Udělali jste dobrý skutek, a jestli jste tu noví a zjistili jste poprvé co je to AndromedaJaro s Klokánkem a projekt „Kdo jiný“, tak pomůže i váš like na facebookových stránkách  Andromedy, nebo na Instagramu Andromedy.
Slovo „děkujeme“ se používat musí, je to slušnost, ale i kdyby nebyla, TAK VÁM VŠEM DĚKUJEME.

Za tým Adéla Janouchová









1 komentář:

  1. úvěrová společnost, která mi poskytuje půjčku ve výši 5 000 000,00 USD, když ostatní investoři půjčky zanedbali moji nabídku, ale pan benjamin lee mi poskytl úspěšnou půjčku. Jsou přímo zapojeni do financování půjček a projektů z hlediska investic. poskytují finanční řešení společnostem a jednotlivcům, kteří hledají přístup k fondům kapitálových trhů, mohou vám pomoci financovat váš projekt nebo rozšířit vaše podnikání .. e-mailový kontakt :::: také 247officedept@gmail.com nebo napište na číslo whatsapp na + 1- ( 989-394-3740)

    OdpovědětVymazat